Capisci:Fotografii experimente

De la Capisci

Salt la: navigare, căutare

Fă orice experiment descris pe Capisci.ro, fotografiază-l, trimite-ne fotografiile şi noi îţi vom publica numele şi fotografiile pe site![1]

E foarte simplu:

 1. Faci experimentul şi îl fotografiezi
 2. Ne trimiţi fotografiile prin e-mail. Ai grijă să incluzi următoarele informaţii:
  • Ce experiment ai făcut (spune-ne în ce articol l-ai găsit)
  • Numele tău
  • Numele unui părinte sau bunic[2]
  • Vârsta
  • Oraşul în care locuieşti
  • (Opţional) Observaţiile tale legate de experiment – cum l-ai făcut, ce ai observat, ce improvizaţii ai făcut şi aşa mai departe.
  • (Opţional) Ce informaţii doreşti să apară pe site. Dacă nu ne spui nimic îţi vom publica numele, vârsta, oraşul, fotografiile şi un sumar al observaţiilor tale. Dacă preferi să nu-ţi apară numele, vârsta sau oraşul te rugăm să ne spui şi nu le vom publica. În mod normal nu publicăm numele părintelui sau bunicului pe care l-ai înscris în mesaj, dar dacă vrei îl putem publica.

Nu vom folosi adresa de e-mail de la care ne trimiţi mesajul pentru niciun alt scop decât pentru a te contacta în legătură cu fotografiile pe care ni le trimiţi. Adresa nu va fi făcută publică, nu va fi folosită pentru comunicări de altă natură şi nu va fi dezvăluită în mod voluntar niciunei alte organizaţii.

Note

 1. Imaginile trebuie să fie relevante, să vă aparţină şi să nu aibă conţinut obiectabil. Ne rezervăm dreptul de a refuza să publicăm imagini şi din alte motive care nu au fost menţionate aici. Prin trimiterea imaginilor pentru publicare vă exprimaţi acordul ca ele să fie utilizate în acest scop pe site-ul Capisci.ro şi în alte opere conexe.
 2. Pentru responsabilitate legală în privinţa drepturilor de autor pentru fotografii.